fbpx

28 - 29 - 30 september - 'Techniekhuys - Veldhoven

Hemels Wonen

Aangenaam, wij zijn Hemels Wonen. Wij initiëren en organiseren met veel plezier het Hemels Wonen Inspire your Home event. Maar wij doen meer.

Hemels Wonen, de naam zegt het al. Wij creëren van uw huis of vakantiehuis een omgeving waar u thuis bent. Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur, wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Dit doen wij van advies tot realisatie, op enthousiaste en betrokken wijze.

Naar website Hemels Wonen

 

 

Hemels werken

Hemels Wonen is er ook voor de zakelijke klant. Behalve op persoonlijk vlak doorloopt een organisatie ook verschillende fases. Een nieuwe uitstraling is dan een logische stap. Zakelijk gezien is die uitstraling onderdeel van de identiteit en maakt het dus deel uit van hoe een bedrijf zich positioneert. Een proces waarbij Hemels Wonen bedrijfseigenaren ondersteunt en begeleidt! Hemels werken maken wij mogelijk in allerhande zakelijke objecten zoals: kantoren, praktijken, hotels of restaurants.

We adviseren, ontwerpen, realiseren en stylen. Dat is onze passie. Dit doen wij bij nieuwbouw, verbouwing en bestaande bouw. Daarbij kijken we naar indeling, licht, kleuren, materialen, meubels en accessoires. Op die manier creëren we de sfeer die u zoekt. Dat is waar wij het voor doen.

Naar website Hemels Werken